19:30

Referat: IF Hallby FK - Värnamo Södra FF 4-2 (3-1)

Årets bästa insats

Vi gör vår klart bästa insats i kvällens träningsmatch mot Hallby i en överlag riktigt bra och intensiv fotbollsmatch.

Första 25 minuterna har vi ett klart övertag och gör 1-0 då Isac snappar upp ett hemåtspel.

Modet sjunker lite mot halvlekens slut efter tre mål efter starka individuella prestationer från Hallbys dominerande lirare.

Grabbarna gjuter dock nytt mod i paus och trots att det blir 4-1 så tar vi successivt över matchen och avslutar mycket starkt och var värda mer än den reducering som Isac satte vackert framspelad av Tim.

Vi fick verkligen det kvitto vi kände att vi behövde efter en litet seg period. Resultatet gick emot men prestationen var mycket bra!